Ballina Lajme Veseli habitet me votat e deputetëve, ‘mashallah’

Veseli habitet me votat e deputetëve, ‘mashallah’

0
SHPERNDAJ

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, duket se është befasuar me ‘unifikimin’ e deputetëve të Kuvendit sot në seancë.

Në një moment, kur është votuar për formimin e Komisionit për procesin zgjedhor, 70 deputetë kanë votuar pro e veç një kundër.

(Mashallah) . Formimi i Komisionit për procesin zgjedhor. 70 deputetë kanë votuar për, 1 kundër , Urime. U kry ky votim. Do të thotë Kuvendi e formoi Komisionin ad hoc për përmirësimin dhe plotësimin e procesit zgjedhor.

Loading...