Ballina Lajme Për të tretën herë, dështon zgjedhja e drejtorit të RTK-së

Për të tretën herë, dështon zgjedhja e drejtorit të RTK-së

0
SHPERNDAJ

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka dështuar të zgjedhë drejtorin e ri për të tretën herë radhazi, brenda pak ditësh, për shkak të përzierjes së politikës aty.

Sot edhe ishte mundësia e fundit që RTK të zgjidhte një drejtor në krye të saj- por si duket konkursi për këtë pozitë do të përsëritur.

Në garë për drejtorin e RTK-së ishin Ngadhnjim Kastrati, Nexhmedin Spahiu, Menduh Abazi, Lorik Arifaj, Ragip Luta, Festim Kabashi e Azem Bujupi.

Por beteja është koncentruar te kandidati Ngadhjim Kastrati, që është i afërt me PDK-në dhe Festim Kabashin i afërt me AAK-në e Ramush Haradinajt.

Momentalisht ushtrues detyre i drejtorit të RTK-së është Mufail Limani.

Bordi aktual që do të zgjedhë drejtorin e ri të RTK-së, përbëhet nga Afërdita Maliqi, kryetare e bordit, Elif Tokmak, nënkryetare, Naile Demiri, anëtare, Marijana Adamović-Šimić, anëtare, Agron Gashi, anëtar, Lirim Geci, anëtar dhe Sali Bashota, anëtar.

Loading...