Ballina Lajme Magurë, familja Brestovicë ka nevojë për ndihmë (VIDEO)

Magurë, familja Brestovicë ka nevojë për ndihmë (VIDEO)

0

Një familje nga Magura e Lipjanit po ankohet se po jeton në kushte të rënda.

Klan Kosova ka qenë në familje dhe ka parë për së afërmi gjendjen e familjes Brestovci.

Të gjithë ju që dëshironi ta ndihmoni familjen mund ta kontaktoni përmes këtij numri: 045801187

Loading...