Ballina M'THE T'THASH Kim Kardashian viziton të burgosurit në burgun famëkeq në Amerikë

Kim Kardashian viziton të burgosurit në burgun famëkeq në Amerikë

0

Kim Kardashian ka vizituar të burgosurit në burgin “San Quentin” në Amerikë.

Kim Kardashian u ka bërë një vizitë të burgosurve në burgun “San Quentin” dhe ndau disa imazhe nga kjo vizitë, shkruan lajmi.net.

Ajo kishte disa fjalë për Kevin Cooper, i cili është i burgosur në këtë burg, për të cilin beson se është i pafajshëm.

“Kisha një takim emocional me Kevin Cooper dje në burgun e vdekjes në San Quentin. Pash që ai është i kujdesshëm dhe i sinqertë dhe besoj se ai është i pafajshëm për krimet për të cilat është dënuar”, ka shkruar Kim.

Ajo thotë se shpreson që Kevin do të lirohet pasi do t’i bëhet testi i ADN-së si dhe shprehë mirënjohejn për guvernatorin Newsom që u ka dhënë fund denimeve me vdekje në Kaliforni.

Loading...