Këshilla

“Njerëzit që vishen mirë ndihen më të fuqishëm”

Edhe pse shprehja thotë ‘Mos i shiko gunën, por shikoi punën,’ studimet e fundit kanë treguar se lidhja midis këtyre të dyjave qenka më...

Gabimet e grave që përshpejtojnë plakjen dhe rënien e gjoksit

Për fatin e keq të femrave gjoksi plaket dy deri në tre vjet më shpejtë sesa pjesa tjetër e lëkurës, ndaj kujdesi për të...

Konsumimi i xhinxherit kur je nënpeshë rrezikon jetën

Shumë mjekë dhe dietologë e rekomandojmë xhinxher në çdo dietë pasi sjell shumë përfitime, por është për t’u theksuar se jo të gjithë njerëzit...

Zbuteni dhimbjen në muskuj!

Nëse pas një kohe të gjatë të aktiviteteve të reduktuara ose të ndërprera plotësisht, filloni që të ushtroni në mënyrë intensive dhe nëse nuk...

Pozita më e rrezikshme në seks për meshkujt

Një pozitë që ndoshta e praktikoni shpesh gjatë seksit po konsiderohet si shumë e rrezikshme për meshkujt. Një hulumtim i shkencëtarëve ka gjetur se meshkujt...

Sa shpesh duhet të hajë fëmija mish të kuq?

Është perceptim i gjerë që mishi i kuq është më i ushqyeshmi për një fëmijë. Për më tepër është zgjidhja kryesore për parandalimin e...

Ngrirja e pemëve: Si ta ruajnë shijen e vërtetë të verës...

Tashmë kemi dëgjuar që ngrirja e artikujve vërtet është e shëndetshme, mirëpo për të ruajtur të gjitha cilësitë është e nevojshme që ngrirja të...

Vaji më i mirë natyral për rrezitje: Recetë e thjeshtë të...

Të gjithë do t’jua kenë lakmi për ngjyrën e trupit që do ta merrni nga rrezitja, të gjithë përbërësit i keni në kuzhinën tuaj! Vetëm...

Dashuria, rifitojeni partnerin me dhjetë lëvizje!

A ndiheni të padukshëm? Ai nuk ju kërkon më? Gjeni se çfarë nuk duhet të harroni kurrë që të jeni gjithmonë në krye dhe...

I la këto dy ushqime që krejt kosovarët i hanë, i...

Një nënë ka arritur të humb plot 15 kilogram, duke lënë anash ushqimet e shpejta. Pas lindjes së fëmijës së parë, ajo vendosi që të...