Ballina Lajme Ja përgjigja e FSK-së, për pjesmarrjen në e dasmen e Korab Shaqirit

Ja përgjigja e FSK-së, për pjesmarrjen në e dasmen e Korab Shaqirit

0
SHPERNDAJ

Zëdhënësi Ibrahim Shala thotë se nuk është në dijeni që pjesëtarë të FSK’së kanë kryer aktivitete ceremoniale në një ceremoni private.Garda Ceremoniale, sipas tij, nuk e ka praktikë të marrë pjesë në manifestime private. Ai mohon kategorikisht mundësinë se pjestarët e FSK-së janë angazhuar nw dasmën e Korabit. “Njësia ceremoniale e FSK’së merr pjesë vetëm në manifestime zyrtare dhe në ceremoni të varrimit të ish-ushtarëve të UÇK’së dhe atyre që janë kanë në nivel të lartë komandues. Edhe mrenda aktiviteteve të FSK’së. Tjetërkund nuk merr pjesë kjo gardë”, tha Shala për Gazetën Express. Magazina.al

Loading...