Ballina Intervista Flasin bashkëpunëtorët: Demaçi vetëm një gjë nuk arriti ta bëjë. Nuk u...

Flasin bashkëpunëtorët: Demaçi vetëm një gjë nuk arriti ta bëjë. Nuk u ringjall

0

Bashkëpunëtorët e ngushtë të Adem Demaçit, Bajram Kosumi dhe Selatin Novosella kanë folur për figurën e njeriut që njihet ndryshe edhe si Mendela i Ballkanit.

Ata kanë thënë se Demaçi është ndër të rrallët njerëz në botë që tërë qështjen e vet ia ka kushtuar atdheut. Bajram Kosumi në emisionin Frontal duke folur për figuren e Demacit ka thënë se të gjitha zhvillimet në Kosovë kanë bazë të ideologjie që ka krijuar Demaçi.

Kurse Selatin Novosella, tha se Demaçi i ka arritur të gjitha por vetëm një gjë s’ka arritur ta bëjë; e kjo sipas tij është se Demaçi nuk ka vdekur për t’u ringjallur.

Loading...