Ballina Lajme Ekskluzive: Korabin me nuse e përcjell Garda e Nderit e FSK-së (foto)

Ekskluzive: Korabin me nuse e përcjell Garda e Nderit e FSK-së (foto)

0
SHPERNDAJ

Edhe shteti është angazhuar për t’ia bërë sa më madheshtore dasmën e Korab Shaqirit. Pjestarë të Gardes Cemoniale të FSK-së kanë shoqëruar dhëndërrin nga Kosova në Maqedoni dhe anasjelltas, raporton Magazina.al.
Kështu që Korabi, nën “sigurinë” e ushtarët e ardhëm të Kosovës, ka kaluar edhe kufirin Kosovë-Maqedoni, duke u bërë kështu kënëgtari i parë në Kosovë, që pjesmarrës në dasëm janë edhe ushtria.
Krahas gardes ushtarake, sic raporton Magazina.al, ka valuar edhe flamuri kombëtar, duke forcuar edhe më shumë atë që më herët e thoshte me këngë edhe baba i Korabit, Ilir Shaqiri; “S’bëhët dasëm pa flamur”.
Korabi, tha për Magazina.al se ka dashur që FSK-ja të jetë në dasmën e tij, për të respektuar në këtë formë uniformën shtetërore. Magazina.al

FSK2

FSK3fsk4

 

 

Loading...