Ballina M'THE T'THASH Edhe një dëshmi: Zanfina dhe Dafina kanë rregulluar raportet!

Edhe një dëshmi: Zanfina dhe Dafina kanë rregulluar raportet!

0
SHPERNDAJ

Nuk ka shumë kohë që është raportuar që Dafina Zeqiri dhe Zanfina Ismaili kanë prishur miqësinë në rrethana të panjohura.

Ani pse kurrë nuk kanë treguar shkaqet që kanë çuar në krisjen e raportit, ato kanë lënë anash hatërmbetjet dhe kanë falur gjithçka.

Ato tashmë në botën virtuale pëlqejnë secilin postim të njëra tjetrën.

Loading...