Ballina Knaqe Synin Big Mama nuk ka të ndalur, bën operacionin e radhës në fytyrë

Big Mama nuk ka të ndalur, bën operacionin e radhës në fytyrë

0
SHPERNDAJ

Big Mama ka ndryshuar goxha viteve të fundit.

Intervenimi në lukth e reduktoi dukshëm peshën e saj duke bërë që këngëtarja e prezantuesja të mbyllë një herë e mirë kapitullin e obezitetit.

Por, Big Mama duket të ketë bërë një tjetër intervenim, të cilin e ka përmendur tash e një kohë ndër miq të saj.

Këngëtarja i është nënshtruar intervenimit kirurgjikal në hundë dhe kjo është vërejtur nga ndjekësit në dy fotot e fundit.

Mungesa në rrjete për gati tre javë është një tjetër dëshmi se përgjatë kësaj kohe, Bigi ka qenë duke u rikuperuar pas intervenimit i cili duket të ketë pasur sukses. Më poshtë, fotografitë që dëshmojnë operacionin.

Loading...