Argëtim

Rita Ora harron në aeroplan stolitë me vlerë 4 milionë dollarë

Bizhuteritë me vlerë 4 milionë dollarë që Rita Ora do mbante në festivalin e Kanës janë harruar në avion. Gruaja, që ishte ngarkuar për transportimin...

Horoskopi ditor, e Enjte 23 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Nuk...

Horoskopi ditor, e Mërkurë 22 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Kjo...

Horoskopi ditor, e Martë 21 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Disa...

Horoskopi ditor, e Hënë 20 Maj 2019

Dashi Dashuria: Sfera e dashursë sot premton të mira dhe do të ketë shanse të shkëlqyeshme edhe për organizimin e një udhëtimi kënaqësie me të...

Besojeni ose jo, ky burrë është afër 70 vjeç, tregon sekretin...

Hu Hai është 68 vjeç, por tregon 20 vjeç. Është zgjedhur si “Gjyshi Më Modern” dhe u  bë i famshëm në të gjithë Kinën...

Horoskopi ditor, e Enjte 16 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Në...

Horoskopi ditor, e Mërkurë 15 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Ka...

Horoskopi ditor, e Martë 14 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Gjatë...

Horoskopi ditor, e Hënë 13 Maj 2019

Njihuni me parashikimin e astrologut italian Paolo Fox, për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Fillimi...