Ballina Lajme Afati për dorëzimin e aktakuzës në rastin ‘Veteranët’ skadon nesër

Afati për dorëzimin e aktakuzës në rastin ‘Veteranët’ skadon nesër

0
SHPERNDAJ

Nesër është dita e fundit kur Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës duhet ta dorëzoje në Gjykatë aktakuzën e plotësuar të rastit të njohur për opinionin si “Veteranët”.

Aktakuza ishte kthyer mbrapa me 9 tetor 2018, pasi që Gjykata Themelore në Prishtinë, kishte kërkuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës përmirësimin e aktakuzës, duke i lënë kështu 30 ditë kohë në dispozicion për plotësuar dhe ndryshuar.

Prokuroria Speciale pasi nuk kishte arritur ta dorëzoje brenda afatit kohor të përcaktuar në aktvendim, kishte kërkuar nga gjykatësja Nushe Kuka- Mekaj edhe 30 ditë kohë shtesë.

Loading...