Ballina M'THE T'THASH A ju kujtohet Nermini nga ‘Jetë e hidhur’, shikoni sa ka ndryshuar

A ju kujtohet Nermini nga ‘Jetë e hidhur’, shikoni sa ka ndryshuar

0
SHPERNDAJ

Selin Demiratar është aktorja shumë e njohur turke që me rolet e saj arriti të bëhet e njohur dhe e pëlqyer edhe jasht kufijve të Turqisë.

Në publikun shqiptar ajo u bë shumë e njohur me rolin e saj të ‘Nerminit’ në serialin shumë të pëlqyer turk ‘Jetë e hidhur’.

Ajo tani shumë vite pas serialit, ka ndryshuar aq shumë dhe është bërë edhe më e bukur se që ka qenë edhe pse tani është 35 vjeçare.

Loading...