Ballina Lajme 13 vjeçari nga Vushtrria kërkon ndihmën tuaj

13 vjeçari nga Vushtrria kërkon ndihmën tuaj

0
SHPERNDAJ

Nxënësi 13 vjeçar Suad Rrustemi, vuan nga sëmundja e zemrës, perkatësisht ka problem me valvulat e zemrës – stenozë (ngushtim) të valvulave të zemrës.

Babai i tij Xhemajl Rrustemi nga Vushtrria në pamundësi për të dërguar djalin, Suadin,

jashtë vendit po kërkon ndihmë që të mbledhim të holla dhe t’i mundësojmë shumën e nevojshme, që të dërgoj djalin e tij për shërim në Turqi, në kohë sa më të shkurtër.

Nr. i llogarisë -4232600420238460 NLB banka.

Telefon: +37744399101

Loading...