Ballina Lajme 11 persona humbën jetën në vendet e punës

11 persona humbën jetën në vendet e punës

0
SHPERNDAJ

Sigurimi i masave mbrojtëse për punëtorët e ndërtimtarisë, mbetet sfidë për kompanitë ndërtimore.

Gjendja në këtë sektor vazhdon të mbetet shqetësuese, pasi numri i vdekjeve po rritet çdo ditë, si shkak i kushteve jo të mira.

Kryeinspektori i Punës, Basri Ibrahimi ka folur për mos respektimin e Ligjit për Siguri në Punë dhe të drejtave të punëtorëve në kuadër të sektorit të ndërtimtarisë nga ana e punëdhënësve, për të cilin sektor tha se vazhdon të jetë me një rrezikshmëri të lartë.

Loading...